Get In Touch
Av. Alcalde Barnils, 71, 08174
Sant Cugat, Barcelona
lab.barcelona@gft.com
+34 935 63 96 72
Esdeveniments

Pushing the boundaries of
technological innovation forward

Més enllà de ChatGPT: un tsunami transformador de tots els sectors econòmics

GFT i la Cambra de Comerç Alemanya per a Espanya (AHK) tenen el plaer de convidar-te a un esdeveniment exclusiu. Prepara’t per a submergir-te en el fascinant món de la intel·ligència artificial i descobrir com els agents intel·ligents estan modelant el futur empresarial. No t’ho pots perdre!

Sota el títol “ChatGPT: precursor dels agents d’intel·ligència artificial”, et convidem a unir-te a nosaltres el pròxim 21 de juny a partir de les 18h en Tech Barcelona. Aquesta serà una oportunitat única per a submergir-te en l’evolució dels agents intel·ligents i comprendre la seva rellevància en el futur de les empreses.

Intel·ligència artificial per a la transformació del negoci

El pròxim 16 de maig a les 19.00, GFT i BTS presentaran diferents casos d’èxit en l’aplicació d’intel·ligència artificial per a la transformació de negoci i duran a terme una taula rodona amb experts en intel·ligència artificial i emprenedoria, incloent-hi representants de startups i partners per a debatre sobre el tema. Aquest esdeveniment és una oportunitat única per a conèixer de prop l’ecosistema d’innovació a Barcelona i connectar amb el talent i les últimes tendències en el món de la tecnologia.

This website stores cookies on your computer.